Mis on sinu MISSIOON elus?

Kui sa tunned oma elus rahulolematust, siis see on sinu elus sellepärast, et sind ajendada edasi liikuma: sa TEAD, et sa oled valmis millekski palju suuremaks, kuid miskipärast ei ole sa asunud OMA TEED käima. Ma tean väga hästi millest räägin, sest ma olen tundnud ennast rahulolematuna pool elu. Rahulolematus kutsub sind tegudele, see on kui äratuskell. Sa pead seda kella kuulama – enne, kui see mĂĽrgitab su elu – ja siis ta vabastama.

Ma TEADSIN, et ka minul on oma sõnum, kuid nii kui ma võtsin kätte pliiatsi või videokaamera, et seda väljendada, ei osanud ma ühtäkki midagi öelda. Iga idee, mis tuli, ei tundunud siiski olevat SEE ÕIGE, ma otsisin ikka midagi muud, kusagilt mujalt. Kuni ma taipasin, et minu missioon elus ei ole mõõdetav tehniliselt – see pole lihtsalt “töö”, milles tulud peavad katma kulusid ega ka tabel, kus ringid peavad omavahel kattuma. Minu missioon algab minust endast – sellest, kes MA päriselt olen, mis mul loomulikult ja kergelt õnnestub, silma särama paneb ning millega saan võimalikult paljudele inimestele kasu tuua. Ma avastasin, et minu missioon on olla MINA ja teha just seda, mida ma PRAEGU teengi. See tähendab, et mul tuleb oma koduleht -www.HelenaLass.com. Ma olen tulnud, et just minu unikaalne sõnum jõuaks võimalikult paljudeni. Kogu minu kreatiivsus on rakendatud selle tegemisel – panen sinna videoid, artikleid, uudiskirju ja kõike seda, mis aitab elada teadlikku, õnnelikku elu.

Ăśks nipp veel – sa tunned OMA TEE ära, kuna kõik ĂĽmbritsev hakkab sinu pingutusi toetama! Maailm ootab sinu sõnumit ! ( JA tahab sulle selle eest ka maksta, kui sa vaid päevavalgele ilmuksid).

NB! Seoses minu tegevuse laienemisega rahvusvaheliseks, hakkavad järgmised uudiskirjad, koduleht ja ka Facebooki postitused olema inglise keelsed. Ma saan seda teha siiski tänu sellele, et Sina oled nii andekas – ma tean, et peaaegu iga eestlase teine keel on inglise keel.

PS! Kui saan milleski sinu jaoks kasulik olla, siis võta minuga julgelt ühendust.